¿Necesitas un contable fiable?                                 Necessites un comptable fiable? Estoy aquí para ayudarte.                                          Estic aquí per ajudar-te.                                                              

Deja tus números en manos expertas y concéntrate                                                    Deixa els teus números en mans expertes

en hacer crecer tu empresa.                                                                                            i concentra't a fer créixer la teva empresa.

 

                                                             

 

Copyright © 2023 Servi-Conta Torner 

Todos los derechos reservados / Tots els drets reservats.

Neus Torner : La teva sòcia de confiança per a una Gestió Financera Impecable

 

Benvinguts! Sóc la Neus Torner, una professional comptable amb més de 20 anys d'experiència, ubicada a la província de Barcelona. Estic emocionada d'oferir els meus serveis a empreses i autònoms que cerquen una gestió financera eficient i fiable.

 

Em considero una persona altament organitzada, treballadora i competent, i sempre m'esforço per oferir un servei professional de qualitat. Durant la meva trajectòria, he treballat a diversos departaments comptables, on he realitzat una àmplia gamma de tasques administratives. Algunes de les meves especialitats inclouen la gestió de cobraments i pagaments, el control del flux d'efectiu, la facturació, les remeses bancàries, les gestions bancàries, el control documental, l'atenció al client i els proveïdors, així com la gestió d'impagats.

 

Fa uns anys, vaig decidir emprendre el meu propi camí i vaig fundar la meva pròpia empresa. Com a gerent i administradora, he adquirit una valuosa experiència en la gestió general de negocis.

 

Ara, estic preparada per oferir els meus serveis, coneixements i experiència a altres empreses i autònoms, per ajudar-los a millorar-ne la gestió financera.

 

Excel s'ha convertit en una eina essencial en el meu treball diari. El faig servir per mantenir els estats de compte actualitzats, crear diversos gràfics i vincular múltiples fulles de càlcul mitjançant fórmules avançades. A més, compto amb coneixements de SAP B1, i si cal, puc utilitzar el programa de comptabilitat Contasol per fer assentaments comptables, gestionar pagaments d'impostos i elaborar balanços i llistats.

 

Sempre estic disposada a conèixer noves empreses, col·laborar-hi estretament i brindar solucions personalitzades. El meu objectiu és oferir un servei professional i de qualitat que s'ajusti a les vostres necessitats específiques.

 

No dubteu en posar-vos en contacte amb mi per discutir com puc ajudar a millorar la gestió financera de la vostra empresa o negoci! M'agradaria molt formar part del vostre equip i contribuir al seu èxit.