¿Necesitas un contable fiable?                                 Necessites un comptable fiable? Estoy aquí para ayudarte.                                          Estic aquí per ajudar-te.                                                              

Deja tus números en manos expertas y concéntrate                                                    Deixa els teus números en mans expertes

en hacer crecer tu empresa.                                                                                            i concentra't a fer créixer la teva empresa.

 

                                                             

 

Copyright © 2023 Servi-Conta Torner 

Todos los derechos reservados / Tots els drets reservats.

Servi-Conta Torner

Serveis administratius/comptables per a PIMES i autònoms.

606.61.80.58

servicontatorner@gmail.com

Solucions comptables a mida pel teu negoci

Optimitza la gestió financera del teu negoci amb els meus serveis administratius i comptables especialitzats per a PIMES i autònoms. Amb més de 20 anys d'experiència, m'enorgulleix oferir solucions personalitzades que s'adapten a les necessitats úniques de la teva empresa.

 

En un món empresarial cada vegada més competitiu, entenc com n'és de crucial mantenir les teves finances en ordre mentre t'enfoques en el creixement del teu negoci. És per això que sóc aquí per ajudar-te a cada pas del camí.

 

Els meus serveis comprenen una àmplia gamma de tasques, des de conciliacions bancàries fins a gestió de cobraments i pagaments, control d'estocs i remeses bancàries. M'encarrego de mantenir els teus registres financers actualitzats i precisos, permetent prendre decisions informades basades en dades fiables.

 

Amb un enfocament centrat en l'eficiència i l'excel·lència, treballo de prop amb tu per entendre les teves necessitats i metes comercials. Ja sigui que necessitis ajuda amb la gestió diària de la teva comptabilitat o l'optimització dels teus processos financers, estic preparada per oferir solucions a mida.

 

Valoro molt la confidencialitat, la integritat i la transparència. Pots confiar en mi per manejar les teves dades financeres amb la màxima seguretat i privadesa. Em comprometo a oferir-te un servei professional i fiable en tot moment.

 

No importa la mida de la teva empresa o el sector on et trobis, els meus serveis administratius i comptables estan dissenyats per adaptar-se a les teves necessitats. Permet-me encarregar-me dels aspectes tècnics i administratius, mentre tu t'enfoques en allò que millor saps fer: fer créixer el teu negoci.

 

Contacta'm avui mateix per descobrir com els meus serveis et poden ajudar a simplificar la teva gestió financera i aconseguir l'èxit empresarial que desitges! Estic llesta per ser la teva sòcia de confiança en l'àmbit administratiu i comptable.