¿Necesitas un contable fiable?                                 Necessites un comptable fiable? Estoy aquí para ayudarte.                                          Estic aquí per ajudar-te.                                                              

Deja tus números en manos expertas y concéntrate                                                    Deixa els teus números en mans expertes

en hacer crecer tu empresa.                                                                                            i concentra't a fer créixer la teva empresa.

 

                                                             

 

Copyright © 2023 Servi-Conta Torner 

Todos los derechos reservados / Tots els drets reservats.

Estalvia temps i diners amb els meus serveis comptables de qualitat

Ofereixo una àmplia gamma de serveis administratius i comptables dissenyats per simplificar la gestió financera del teu negoci. Amb més de 20 anys d'experiència, estic preparada per ajudar-te a mantenir les teves finances en ordre i optimitzar els teus processos administratius.

 

Els meus serveis inclouen:

Control i gestió de compres/despeses

Gestiono i registro les teves compres i despeses, ajudant-te a mantenir un control eficient dels teus costos i proporcionant-te una visió clara de les teves despeses operatives.

Control i gestió de vendes/ingressos

 Mantinc un seguiment detallat de les vendes i altres ingressos, assegurant que es registrin adequadament i proporcionant-te informació actualitzada sobre el rendiment del teu negoci.

Control i gestió bancària

M'encarrego de fer conciliacions bancàries exhaustives, assegurant la precisió dels teus registres financers i garantint que les teves transaccions bancàries estiguin correctament reflectides a la teva comptabilitat.

Control i gestió de cobraments

M'encarrego de fer un seguiment curós dels teus comptes per cobrar, assegurant que es realitzin els cobraments de manera oportuna i ajudant-te a mantenir un flux d'efectiu saludable.

Facturació

Preparo i gestiono les teves factures de forma precisa i professional, assegurant que s'emetin correctament i complint totes les regulacions fiscals i comercials aplicables.

Control i gestió de pagaments

Gestiono els teus pagaments de manera eficient, assegurant que es facin en el moment adequat i ajudant-te a evitar retards o penalitzacions.

Assentaments comptables

Realitzo els assentaments comptables necessaris per reflectir correctament totes les transaccions financeres del teu negoci, garantint la precisió i la integritat dels teus registres comptables.

Gestió d'impagats

Ajudo a gestionar i recuperar deutes pendents, assegurant un enfocament efectiu i respectuós per resoldre impagaments i minimitzar les pèrdues financeres.

Remeses bancàries

M'encarrego de la preparació i l'enviament de remeses bancàries, facilitant els pagaments als teus proveïdors o empleats de manera ràpida i segura.

Preparación y presentación de impuestos

M'encarrego de la preparació i la presentació de les teves declaracions d'impostos, assegurant el compliment de totes les obligacions fiscals i aprofitant al màxim els beneficis fiscals disponibles.

Projectes amb Excel

Busques una solució a mida per a les necessitats de gestió de dades i càlculs? Amb un sòlid domini de Microsoft Excel a nivell intermig, puc dissenyar i desenvolupar fulls de càlcul personalitzats que s'adaptin perfectament al teu negoci.

Tarifa

Els meus serveis els ofereixo a un preu altament competitiu de 12,5 euros per hora de servei (impostos no inclosos).

 

Crec en la transparència i l'accessibilitat, per això he dissenyat aquest preu per brindar-te un servei de qualitat a un cost raonable.

 

No importa la mida de la teva empresa o la complexitat de les teves necessitats comptables, estic compromesa a proporcionar solucions eficients i personalitzades que s'adaptin als teus requeriments únics.

 

Contacta'm avui mateix per descobrir com els meus serveis administratius i comptables et poden ajudar a simplificar la teva gestió financera i portar el teu negoci al següent nivell!